LUNCH KL.11-15

I lunchen ingår sallad, kaffe/te och kaka.

Pris Från 105kr

MÅNDAG

1.
Massaman Gai
Kyckling i massamancurry. Kokosmjölk, potatis, lök, jordnötter och rostad lök.
2.
Moo grab mamprik pow
Krispig fläsksida wokad med vitlök, chilipasta, grönsaker och rostad sötbasilika.
3.
Yam Tofu
Glasnudelsallad med tofu, fräst med lime, chili, kokosflakes och färsk koriander.
4.
Krueng Geng Gai/Koong
Wok med kyckling/scampi i rödcurry med broccoli, morot, paprika och bambuskott.
5.
Nua Kratiem Prik Thai
Wokad biff med vitlök, svartpeppar och färsk koriander.
6.
Gai Pat Met Mamoang
Friterad kyckling wokad med chili, vitlök,paprika, morötter, sockerärtor och cashewnötter.
7.
Path Thai Gai/Koong
Wokade risnudlar med kyckling/scampi ägg, purjolök, groddar, citron och jordnötter.

TISDAG

1.
Geng Phaneng Gai
Kyckling i phanengcurry. Krämig kokosmjölk, paprika och limeblad.
2.
Nua Naman Hoi
Wokad biff i ostronsås med grönsaker och vitlök.
3.
Färska vårrullar
Gurka, morötter, sötbasilika, isbergssallad, glasnudlar och koriander. Serveras med en jordnötssås och en basilikasås.
4.
Lap Gai
Hackad kyckling med lime, chili, rödlök, mynta och färsk koriander.
5.
Kao Pad Gai/Koong
Stekt ris med kyckling eller scampi. Grönsaker, ägg och färsk koriander.
6.
Gai Pat Met Mamoang
Friterad kyckling wokad med chili, vitlök,paprika, morötter, sockerärtor och cashewnötter.
7.
Path Thai Gai/Koong
Wokade risnudlar med kyckling/scampi ägg, purjolök, groddar, citron och jordnötter.

ONSDAG

1.
Geng Gari Gai
Kyckling i gul curry. Kokosmjölk, lök och ananas.
2.
Pad Krapow Moo
Wokad fläskfilé med thaibasilika, chili, bambuskott och grönsaker.
3.
Kao Pad Pak
Stekt ris med grönsaker, cashewnötter och färsk koriander.
4.
Pla Lax Tod
Friterad lax med wokade grönsaker, chili, lime, ingefära, svamp och färsk koriander.
5.
Gråtande Tigern
Trancherad grillad entrecote på salladsbädd. Tigersås och thaistyle aioli.
6.
Gai Pat Met Mamoang
Friterad kyckling wokad med chili, vitlök,paprika, morötter, sockerärtor och cashewnötter.
7.
Path Thai Gai/Koong
Wokade risnudlar med kyckling/scampi ägg, purjolök, groddar, citron och jordnötter.

TORSDAG

1.
Geng Kiew Wan Gai
Kyckling i grön curry. Krämig kokosmjölk, paprika och bambuskott.
2.
Nua Mamprik Pow
Wokad biff i chilipasta med grönsaker, vitlök och sötbasilika.
3.
Tofu Naman Hoi
Wokad Tofu med blandade grönsaker i ostronsås.
4.
Pat Ki Mao Taley
Tigerräkor, musslor, bläckfisk wokat i whiskeysås med thaibasilika.
5.
Ped Yang
Grillad anka glaserad i chili och honung. Serveras med wokade grönsaker.
6.
Gai Pat Met Mamoang
Friterad kyckling wokad med chili, vitlök,paprika, morötter, sockerärtor och cashewnötter.
7.
Path Thai Gai/Koong
Wokade risnudlar med kyckling/scampi ägg, purjolök, groddar, citron och jordnötter.

FREDAG

1.
Geng Krapow Gai
Kyckling i röd curry. Krämig kokosmjölk med thaibasilika och bambuskott.
2.
Pla Tod
Inbakad fiskfilé med wokade grönsaker som tex chili, ingefära, lök, lime och färsk koriander.
3.
Tom Kha Tofu
Tofu i krämig kokosmjölk med lök, champinjoner, citrongräs, galangal och färsk koriander.
4.
Yam Nua
Biffsallad med citron, gurka, rödlök, tomat och färsk koriander.
5.
Lap Ped
Hackad anka med lime, chili, rödlök, mynta och färsk koriander.
6.
Gai Pat Met Mamoang
Friterad kyckling wokad med chili, vitlök,paprika, morötter, sockerärtor och cashewnötter.
7.
Path Thai Gai/Koong
Wokade risnudlar med kyckling/scampi ägg, purjolök, groddar, citron och jordnötter.

Vi har även veganska alternativ!